ForsideFor institutioner

For institutioner

Skovalfen samarbejder med en lang række offentlige og private institutioner og dagplejere i Danmark og Norden.

Naturlighed og bæredygtighed er nogle af Skovalfens vigtigste værdier. Alt vores legetøj er håndlavet i naturmaterialer og behandlet med naturlige og såvidt muligt økologiske plantefarver og olier. Produkterne bliver fremstillet på værksteder der vægter omtanke for både miljøet og de ansatte højt.

Alt vores legetøj er godkendt til brug i institutioner, og produkternes robusthed sikrer, at de kan holde til mange års leg.

Kontakt os på info@skovalfen.dk eller tlf. 6177 3516 for at oprette en institutionsprofil og få mere at vide om rabatmulighederne for institutioner og dagplejere. Betaling kan foregå enten via dankort, faktura, CVR- eller EAN-nummer.

Langt størstedelen af de produkter du finder hos Skovalfen forhandles udelukkende af os, og du finder dem derfor ikke hos andre butikker eller webshops.

Skovalfen producerer desuden selv en serie af legetøj, og vi har tæt kontakt til en række producenter. Vi har mulighed for at skaffe mange institutionsegnede produkter, som ikke umiddelbart er synlige i vores webshop, så spørg os endelig. Hvis I har særlige ønsker og behov, hjælper vi også gerne med en løsning, der er tilpasset lige præcis jer.